metal.vata@yahoo.com
metal.vata@yahoo.com
00355672004370/71/72
00355672004370/71/72

PRODUKTET TONA

PRODUKTET TONA


BAKËR


ALUMIN


LLAMARINË

LLAMARINË E PRESUAR

TEKNOLOGJI

TEKNOLOGJI

Ne përdorim teknologji të ndryshme për tju përshtatur kërkesave tuaja dhe për të realizuar punime të të gjitha llojeve.
Makineritë së bashku me stafin e kualifikuar bëjnë të mundur që rezultati final të jetë perfekt.

Ne përdorim teknologji të ndryshme për tju përshtatur kërkesave tuaja dhe për të realizuar punime të të gjitha llojeve.
Makineritë së bashku me stafin e kualifikuar bëjnë të mundur që rezultati final të jetë perfekt.

PUNËT TONA

PUNËT TONA

Eksperienca

Eksperienca

Ne e njohim industrinë nga brenda. Gjatë viteve të fundit, ne kemi mësuar: Asgjë nuk është e pamundur. Ekipi ynë i specialistëve do t'ju këshillojë me kënaqësi.
Cilesia

Cilesia

Ne ju dorëzojmë vetëm atë që plotëson kërkesat tona të cilësisë. Sepse: Vetëm më e mira është mjaftueshëm e mirë.
Përpikëri

Përpikëri

Koha është shumë e vlefshme. Prandaj, ne i përmbahemi afateve tona ashtu siç i përmbahemi Premtimit tonë të Cilësisë.
Specializim

Specializim

Disa komponentë janë shumë komplekse. Veçanërisht në fushën e punimeve të ndërtimit të çelikut dhe paneleve.
Cilesia

Cilesia

Ne jemi këtu për ju shtatë ditë në javë, 24 orë në ditë. Mjafton një telefonatë dhe ne ju dërgojmë një punonjës shërbimi
Shërbim special

Shërbim special

Ne jemi gjithashtu të lëvizshëm në të gjithë Shqipërinë. Na dërgoni kërkesën tuaj dhe do tju komunikojmë menjëherë

Certifikime

Certifikime

Partnerët tanë

Partnerët tanë