metal.vata@yahoo.com
metal.vata@yahoo.com
00355672004370/71/72
00355672004370/71/72
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Metal Konstruksion Vata vepron ekskluzivisht në sektorin e prodhimit të profileve me fletë metalike, ndërtesa industriale dhe civile.

Adresa JonëFshati Gorre, 1.5 Km nga autostrada 4700
Lezhë
Kontakt

Kontakt

metal.vata@yahoo.com metalvata@gmail.com
+355 672004370 Angjelin Vata
+355 672004371 Vasil Vata
+355 672004372 Aleks Vata

Na kontaktoni në çdo moment