metal.vata@yahoo.com
metal.vata@yahoo.com
00355672004370/71/72
00355672004370/71/72

Vata Konstruksion  është themeluar në vitin 2005 me emrin Metal Konstruksion Vata, me seli ne
Gorre, F-Kuqe, Kurbin. Pika e prodhimit te konstruksioneve metalike dhe kontenierëve në
autostradën Mamurras-Laç në Gjormë dhe pikat tona në Lac, Lezhë, Tiranë, Shkodër ku
tregtohen produkte të gatshme metalike dhe merren porositë për prodhime me forma të
ndryshme.

Vata Konstruksion  është themeluar në vitin 2005 me emrin Metal Konstruksion Vata, me seli ne
Gorre, F-Kuqe, Kurbin. Pika e prodhimit te konstruksioneve metalike dhe kontenierëve në
autostradën Mamurras-Laç në Gjormë dhe pikat tona në Lac, Lezhë, Tiranë, Shkodër ku
tregtohen produkte të gatshme metalike dhe merren porositë për prodhime me forma të
ndryshme.

Metal Konstruksion Vata është nje ndër kompanitë kryesore te prodhimit dhe montimit të
konstruksioneve metalike.
Vata është në  kërkim të  vazhdueshëm për zgjidhje të reja,për të vendosur veten në vënd të parë  në prodhimin e paneleve të parafabrikuara, të madhësive dhe lloje të ndryshme, synon  të  bëhet lider i kësaj fushë në tregun Shqipëtar. Vata ushtron aktivitetin e saj kryesisht në:

Ndërtimin e ndërtesave industriale dhe civile

DSC_0702

Mbikalime këmbësorësh

Ura të ndryshme

Ndërtimin e ndërtesave industriale dhe civile

DSC_0702

Mbikalime këmbësorësh

Ura të ndryshme

Metal Konstruksion Vata jo vetëm punon me profesionalizëm çdo punë që i ngarkohet por stafi i tyre profesional nëpërmjet punimeve ju mundëson komoditet maksimal dhe siguri për ju dhe të afërmit tuaj, sidomos në projektet që përfshijnë banimin apo ushtrimin e aktivitetit te shitjes.

5da82971-ae89-4f3b-b2b6-77ebb79a1155

Kontenierë tregëtimi, Shkodër

Vendroj E Thjesht

Kioskë për njësi shërbimi

IMG-20190223-WA0024

Ambiente Banimi

5da82971-ae89-4f3b-b2b6-77ebb79a1155

Kontenierë tregëtimi, Shkodër

Vendroj E Thjesht

Kioskë për njësi shërbimi

IMG-20190223-WA0024

Ambiente Banimi

11222638_724578854340262_6737109199051196383_n

Kapanon dy katësh, Shkodër

IMG-20190324-WA0000

Kapanon industrial, Mal i Zi

38539042_1325958937535581_1080203460562911232_n

Kapanon Top Chanel

11222638_724578854340262_6737109199051196383_n

Kapanon dy katësh, Shkodër

IMG-20190324-WA0000

Kapanon industrial, Mal i Zi

38539042_1325958937535581_1080203460562911232_n

Kapanon Top Chanel

Përgjegjësia në punë është një faktor i rëndësishëm që pasqyrohet tek puna e tyre konkrete. Përgjegjesia dhe gatishmëria e Vata konstruksion na bën të kalojmë çdo urë apo mbikalim pa frikë.

image-2

Kompleks në Shkodër

IMG_4324

Mbikalim në Unazën e Re, Tiranë

IMG_1993

Mbikalime këmbësorësh në segmentin Durrës-Rrogozhinë

image-2

Kompleks në Shkodër

IMG_4324

Mbikalim në Unazën e Re, Tiranë

IMG_1993

Mbikalime këmbësorësh në segmentin Durrës-Rrogozhinë

Projektet tona më të fundit: 

WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.51.42 (1)
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.51.42 (4)
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.51.42 (3)
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.51.42 (1)
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.51.42 (4)
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.51.42 (3)
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.51.42
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.51.42 (2)
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.43.39 (2)
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.51.42
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.51.42 (2)
WhatsApp Image 2021-11-12 at 14.43.39 (2)