metal.vata@yahoo.com
metal.vata@yahoo.com
00355672004370/71/72
00355672004370/71/72

Shërbimet Tona

Shërbimet Tona

slider1b-min

Realizimi i profileve metalike

Ne realizojme profile të ndryshme metalike në varësi të kërkesave të klientëve të ndryshëm.

shutterstock_1655478886

Realizimi i ulluqe-ve

Ulluqet janë një tjetër shërbim i cili ofrohet me dinjitet nga stafi jonë.

Realizimi i tubave

Shërbimi i krijimit të tubave të ndryshëm metalik për përdorime të ndryshme si ndërtim, ura etj

jsw-metal-roofing-sheet-500x500

Realizimi i llamarinave

Ne ofrojmë shërbimin e krijimit të llamarinave të ndryshme për mbulim të ambienteve në varësi të kërkesës së parashtruar nga klienti.

DSCI2141

Realizimi i veshjeve

Llamarinat përveç pjesës mbuluese gjithashtu vijnë si element pë veshjen e ambienteve apo hapsirave të caktuara.

cement-roofing-sheets-500x500

Llamarina betoni

Një tjetër shërbim janë dhe krijimi i llamarinave të betonit